L'Ajuntament de la Nou ha executat l'obra de provisió de banda ampla al municipi

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 11:00

L'Ajuntament de la Nou ha executat l'obra de provisió de banda ampla als equipaments municipals existents dels nuclis de la Nou de Berguedà i Malanyeu. El desplegament de serveis de telecomunicacions avançats, és estratègic per assegurar l'eficiència de les Administracions Públiques, la competitivitat de les empreses i la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen al municipi.

El projecte Xarxa Oberta de Catalunya impulsa el desplegament d'una xarxa neutra de fibra òptica i de titularitat pública, que permetrà a les operadores de telecomunicacions generar una oferta competitiva de serveis de banda ampla en els municipis, contribuint a la cohesió territorial i eliminant el factor distància com a element diferenciador.

Actualment al nucli de la Nou de Berguedà hi ha els equipaments municipals següents: L'Ajuntament, el local social, el local-magatzem polivalent al costat del cementiri i les antigues escoles al nucli de Malanyeu.

Aquesta actuació ha estat subvencionada per la Generalitat de Catalunya, dins de la seva línia de subvencions per a la dinamintzació territorial.

 

Darrera actualització: 03.03.2021 | 12:13