L'Ajuntament de la Nou ha executat l'obra de provisió de banda ampla al municipi

Dijous, 10 de desembre de 2020

L'Ajuntament de la Nou ha executat l'obra de provisió de banda ampla als equipaments municipals existents dels nuclis de la Nou de Berguedà i Malanyeu. El desplegament de serveis de telecomunicacions avançats, és estratègic per assegurar l'eficiència de les Administracions Públiques, la competitivitat de les empreses i la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen al municipi.

El projecte Xarxa Oberta de Catalunya impulsa el desplegament d'una xarxa neutra de fibra òptica i de titularitat pública, que permetrà a les operadores de telecomunicacions generar una oferta competitiva de serveis de banda ampla en els municipis, contribuint a la cohesió territorial i eliminant el factor distància com a element diferenciador.

Actualment al nucli de la Nou de Berguedà hi ha els equipaments municipals següents: L'Ajuntament, el local social, el local-magatzem polivalent al costat del cementiri i les antigues escoles al nucli de Malanyeu.

Aquesta actuació ha estat subvencionada per la Generalitat de Catalunya, dins de la seva línia de subvencions per a la dinamintzació territorial.

 

Darrera actualització: 3.03.2021 | 12:13