Notícies

 • Programa festa major 2021 Festa Major 2021 5 d'agost de 2021

  Ja podeu accedir al programa de la Festa Major 2021. Us hi esperem!

 • Resultats finals del procés selectiu per la provisió d'una plaça d'administratiu/va 29 de juny de 2021

  Es publica l'acta amb els acords finals adoptats pel Tribunal d'aquest procés selectiu.

 • Dia de l'orgull LGTBI La Nou no discrimina: Dia de l'orgull LGTBI 21 de juny de 2021

  El diumenge 27 de juny de 2021 la Nou celebrarà el dia de l'orgull LGTBI. Es donarà coca i xocolata per a tots i totes, s'entregaran els premis del I Concurs literari de Relats Curts, disfrutarem de l'espectacle Infantil-familiar "Tots nosaltres" a càrrec de la companyia de Teatre "Fes-t'ho com vulguis" i per últim, es farà una lectura dels relats guanyadors.

  Us hi esperem!

  *Durant tot el matí hi haurà instal·lat un punt lila a la plaça d'1 d'octubre.

  Organitza: Ajuntament de la Nou de Berguedà. Col·labora: Diputació de Barcelona i Pacto de Estado contra la Violéncia de género.

   

 • Fem un gest per l'ELA Fes un gest per l'ELA! 21 de juny de 2021

  El dia 21 de juny a les 19.00 hores vine a fer un gest per l'ELA davant la porta de l'Ajuntament ja que el dia 21 és el dia mundial de l'esclerosi lateral amiotròfica, una malaltia rara degenerativa. #FesunGestperlELA

  Organitza: Ajuntament de la Nou de Berguedà. Col·labora: Diputació de Barcelona.

 • Acta de constitució de l'òrgan selectiu i prova teòrica del procés seleciu d'una plaça d'administratiu/va 21 de juny de 2021

  Es publica l'acta de constitució de l'òrgan selectiu i inici de les proves mitjançant la qual es constitueix l'òrgan selectiu, es revisa i valida el contingut de la prova teòrica, es desenvolupa la prova teòrica i la seva correcció i s'acorda la data de la següent prova.

 • Llistat provisional d'admesos i exclosos del procés selectiu d'una plaça d'administratiu/va 3 de juny de 2021

  Es publica el decret d'alcaldia mitjançant el qual s'aprova la llista provisional d'admesos i exclosos un cop revisada la documentació de les persones aspirants que han manifestat el seu interès en prendre part a les proves dins el termini establert. Es concedirà un termini de 10 dies hàbils, a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució al BOPB, per a esmenes i possibles reclamacions.

Darrera actualització: 27.07.2017 | 12:07

Opcions

Darrera actualització: 27.07.2017 | 12:07