Notícies

 • cartell El dia 23 d'abril s'obre el procés de selecció d'una plaça d'administratiu/va per l'Ajuntament de la Nou 16 d'abril de 2021

  El dia 23 d'abril s'obre el període de presentació d'instàncies (via pàgina web o bé a les oficines de l'Ajuntament) per al procés selectiu per a la provisió d'una plaça d'administratiu/va per l'Ajuntament de la Nou de Berguedà, mitjançant concurs-oposició. Aquest termini de presentació durarà fins el dia 24 de maig de 2021. Si hi esteu interessats consulteu els requisits i la documentació necessària a les bases reguladores adjuntades a aquest procés de selecció o al BOPB

   

 • Pla d'ocupació S'obre el termini per fer la sol·licitud del nou pla d'ocupació: peó de brigada municipal 8 d'abril de 2021

  S'obre el termini de presentació per fer la sol·licitud corresponent al Pla d'Ocupació de peó de la brigada municipal. La data màxima de presentació és el dia 3 de maig de 2021 a les 12:00h.

  La durada del contracte serà de 6 mesos i s'iniciarà el dia 15 de maig de 2021. La jornada serà de 37,5 hores setmanals (jornada completa) i el sou brut serà de 950 euros mensuals. L'interessat ha de tenir més de 16 anys i es valorarà experiència i/o interès en el tipus de feina a realitzar.

  Si hi esteu interessats podeu omplir una instància genèrica ajuntant el vostre currículum o de forma presencial a les oficines de l'Ajuntament (De dilluns a divendres de 10 a 14 hores).

 • Bases del I Concurs Literari de Relats Curts de la Nou de Berguedà 25 de març de 2021

  Us presentem les bases del I Concurs Literari de Relats Curs de la Nou de Berguedà. L'Ajuntament de la Nou de Berguedà organitza aquest concurs amb la finalitat de promoure la creació literària al poble i sensibilitzar sobre la diversitat afectiva, sexual i de gènere. La tematica dels relats serà: "Estima com vulguis".

  El concurs està organitzat en dues categories: la categoria A, de 12 a 17 anys i la categoria B, a partir de 18 anys, per tant, no hi ha excusa per a que no participeu. El veredicte del jurat i el lliurament dels premis es farà en acte públic, que se celebrarà al Centre Cívic de La Nou de Berguedà (Plaça 1 d’octubre), el dia 27 de juny de 2021 (dins la celebració del Dia Internacional de l’orgull LGTBI.

 • Indicadors turístics a l'Entorn de Barcelona LABTurisme presenta la infografía dels indicadors de l'Activitat turística a l'entorn de Barcelona al gener de 2021 9 de març de 2021

   

  La infografía dels indicadors de l'Activitat turísitica a l'entorn de Barcelona és un resum dels principals indicadors de demanda turística del primer mes de l’any.

  Al gener de 2021, l'activitat en els allotjaments turístics a ha continuat registrant fortes caigudes en els principals indicadors analitzats: viatgers, pernoctacions i ocupació, com a conseqüència de l’actual situació de restriccions a la mobilitat per la COVID-19.

  Us deixem l'enllaç a continuació i esperem que us resulti d'interès!

  http://media.diba.cat/diba/labturisme/2021-01/index.html

 • L'Ajuntament de la Nou ha executat l'obra de provisió de banda ampla al municipi 10 de desembre de 2020

  L'Ajuntament de la Nou ha executat l'obra de provisió de banda ampla als equipaments municipals existents dels nuclis de la Nou de Berguedà i Malanyeu. El desplegament de serveis de telecomunicacions avançats, és estratègic per assegurar l'eficiència de les Administracions Públiques, la competitivitat de les empreses i la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen al municipi.

  El projecte Xarxa Oberta de Catalunya impulsa el desplegament d'una xarxa neutra de fibra òptica i de titularitat pública, que permetrà a les operadores de telecomunicacions generar una oferta competitiva de serveis de banda ampla en els municipis, contribuint a la cohesió territorial i eliminant el factor distància com a element diferenciador.

  Actualment al nucli de la Nou de Berguedà hi ha els equipaments municipals següents: L'Ajuntament, el local social, el local-magatzem polivalent al costat del cementiri i les antigues escoles al nucli de Malanyeu.

  Aquesta actuació ha estat subvencionada per la Generalitat de Catalunya, dins de la seva línia de subvencions per a la dinamintzació territorial.

   

Darrera actualització: 27.07.2017 | 12:07

Opcions

Darrera actualització: 27.07.2017 | 12:07