Notícies

 • ADF Formació en telecomunicacions de l'ADF 3 de setembre de 2021

  El SFADF farà la formació en telecomunicacions el dis 23 d'octubre (dissabte) al matí, al Centre Cívic de La Nou de Berguedà.

  Si hi ha alguna persona interessada en fer-se voluntària de l'ADF SOBREPUNY, podrà fer la formació pràctica per obtenir el carnet verd el mateix dia 23 d'octubre per la tarda. La formació teòrica s'haurà d'haver realitzat prèviament de forma online a través de la pàgina https://formacioadf.cat. Caldrà indicar ADF SOBREPUNY en el moment de fer el registre.

 • Mapa de pla alfa 26 d'agost Actualització del mapa de Pla Alfa 26 d'agost de 2021

  Com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, a partir de les 9:30 hores del dia 26 d'agost de 2021 s'actualitzen els següents nivells i comarques:

  Nivell 0: Berguedà, Moianès i Osona.

  Nivell 1: Bages.

   

   

 • Arribada de la fibra Ja preparem l'arribada de la fibra a la Nou de Berguedà! 20 d'agost de 2021

  Ja tenim aprop l'arribada de la fibra a la Nou, si teniu dubtes o voleu informació ens podeu trucar a l'Ajuntament de dilluns a divendres de 10h a 14h al telèfon 938259000 o bé venir de forma presencial a les oficines de l'Ajuntament els dimecres, dijous o divendres de 10h a 14h.

 • FM Malanyeu Festa Major Malanyeu 2021 18 d'agost de 2021

  Us deixem el cartell de la festa major de Malanyeu. Us hi esperem!

 • Mapa Pla Alfa Actualització del mapa de Pla Alfa 16 d'agost de 2021
 • Cartell 8 de setembre de 2021: Enlairament d'un globus ple d'orenetes en record a les víctimes de la Covid19 del Berguedà 13 d'agost de 2021
 • Fotos fm Èxit rotund de la Festa Major 2021 12 d'agost de 2021

  Des de l'ajuntament de la Nou esperem que gaudíssiu de totes les activitats que es van dur a terme durant aquests dies de festa major. Tot i les limitacions i restriccions per la Covid-19, va ser un èxit. Moltes gràcies a tots!

  A continuació us deixem algunes fotos de les activitats que es van realitzar.

 • Alerta per onada de calor. Mesures de prevenció i d'autoprotecció. 12 d'agost de 2021

  El Departament de Salut ha activat el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS) en fase 2, davant l’episodi de temperatures màximes extremes que està previst que comencin avui a Catalunya. Aquesta onada de calor afectarà sobretot a les comarques de ponent: Segrià, Noguera, Urgell, Pla d’Urgell i Garrigues, on el perill és considerat de molt alt (5-6), així com la Catalunya Central.

  A banda d'això, a partir del dia 11 d'agost i fins el proper dilluns, si baixen les temperatures com està previst, s'activa el Pla Alfa nivell 2 per risc molt alt i extrem d'incendi a tot el Berguedà. Seguint les recomanacions de Protecció Civil, es prohibeix fer ús de les barbacoes de les àrees de pícnic.

 • Programa festa major 2021 Festa Major 2021 5 d'agost de 2021

  Ja podeu accedir al programa de la Festa Major 2021. Us hi esperem!

 • MESURES 9 DE JULIOL Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 9 de juliol 14 de juliol de 2021
 • Resultats finals del procés selectiu per la provisió d'una plaça d'administratiu/va 29 de juny de 2021

  Es publica l'acta amb els acords finals adoptats pel Tribunal d'aquest procés selectiu.

 • Dia de l'orgull LGTBI La Nou no discrimina: Dia de l'orgull LGTBI 21 de juny de 2021

  El diumenge 27 de juny de 2021 la Nou celebrarà el dia de l'orgull LGTBI. Es donarà coca i xocolata per a tots i totes, s'entregaran els premis del I Concurs literari de Relats Curts, disfrutarem de l'espectacle Infantil-familiar "Tots nosaltres" a càrrec de la companyia de Teatre "Fes-t'ho com vulguis" i per últim, es farà una lectura dels relats guanyadors.

  Us hi esperem!

  *Durant tot el matí hi haurà instal·lat un punt lila a la plaça d'1 d'octubre.

  Organitza: Ajuntament de la Nou de Berguedà. Col·labora: Diputació de Barcelona i Pacto de Estado contra la Violéncia de género.

   

 • Fem un gest per l'ELA Fes un gest per l'ELA! 21 de juny de 2021

  El dia 21 de juny a les 19.00 hores vine a fer un gest per l'ELA davant la porta de l'Ajuntament ja que el dia 21 és el dia mundial de l'esclerosi lateral amiotròfica, una malaltia rara degenerativa. #FesunGestperlELA

  Organitza: Ajuntament de la Nou de Berguedà. Col·labora: Diputació de Barcelona.

 • Acta de constitució de l'òrgan selectiu i prova teòrica del procés seleciu d'una plaça d'administratiu/va 21 de juny de 2021

  Es publica l'acta de constitució de l'òrgan selectiu i inici de les proves mitjançant la qual es constitueix l'òrgan selectiu, es revisa i valida el contingut de la prova teòrica, es desenvolupa la prova teòrica i la seva correcció i s'acorda la data de la següent prova.

 • Llistat provisional d'admesos i exclosos del procés selectiu d'una plaça d'administratiu/va 3 de juny de 2021

  Es publica el decret d'alcaldia mitjançant el qual s'aprova la llista provisional d'admesos i exclosos un cop revisada la documentació de les persones aspirants que han manifestat el seu interès en prendre part a les proves dins el termini establert. Es concedirà un termini de 10 dies hàbils, a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució al BOPB, per a esmenes i possibles reclamacions.

 • Pla d'ocupació S'obre el termini per fer la sol·licitud del nou pla d'ocupació: peó de brigada municipal 8 d'abril de 2021

  S'obre el termini de presentació per fer la sol·licitud corresponent al Pla d'Ocupació de peó de la brigada municipal. La data màxima de presentació és el dia 3 de maig de 2021 a les 12:00h.

  La durada del contracte serà de 6 mesos i s'iniciarà el dia 15 de maig de 2021. La jornada serà de 37,5 hores setmanals (jornada completa) i el sou brut serà de 950 euros mensuals. L'interessat ha de tenir més de 16 anys i es valorarà experiència i/o interès en el tipus de feina a realitzar.

  Si hi esteu interessats podeu omplir una instància genèrica ajuntant el vostre currículum o de forma presencial a les oficines de l'Ajuntament (De dilluns a divendres de 10 a 14 hores).

 • Bases del I Concurs Literari de Relats Curts de la Nou de Berguedà 25 de març de 2021

  Us presentem les bases del I Concurs Literari de Relats Curs de la Nou de Berguedà. L'Ajuntament de la Nou de Berguedà organitza aquest concurs amb la finalitat de promoure la creació literària al poble i sensibilitzar sobre la diversitat afectiva, sexual i de gènere. La tematica dels relats serà: "Estima com vulguis".

  El concurs està organitzat en dues categories: la categoria A, de 12 a 17 anys i la categoria B, a partir de 18 anys, per tant, no hi ha excusa per a que no participeu. El veredicte del jurat i el lliurament dels premis es farà en acte públic, que se celebrarà al Centre Cívic de La Nou de Berguedà (Plaça 1 d’octubre), el dia 27 de juny de 2021 (dins la celebració del Dia Internacional de l’orgull LGTBI.

 • Indicadors turístics a l'Entorn de Barcelona LABTurisme presenta la infografía dels indicadors de l'Activitat turística a l'entorn de Barcelona al gener de 2021 9 de març de 2021

   

  La infografía dels indicadors de l'Activitat turísitica a l'entorn de Barcelona és un resum dels principals indicadors de demanda turística del primer mes de l’any.

  Al gener de 2021, l'activitat en els allotjaments turístics a ha continuat registrant fortes caigudes en els principals indicadors analitzats: viatgers, pernoctacions i ocupació, com a conseqüència de l’actual situació de restriccions a la mobilitat per la COVID-19.

  Us deixem l'enllaç a continuació i esperem que us resulti d'interès!

  http://media.diba.cat/diba/labturisme/2021-01/index.html

 • L'Ajuntament de la Nou ha executat l'obra de provisió de banda ampla al municipi 10 de desembre de 2020

  L'Ajuntament de la Nou ha executat l'obra de provisió de banda ampla als equipaments municipals existents dels nuclis de la Nou de Berguedà i Malanyeu. El desplegament de serveis de telecomunicacions avançats, és estratègic per assegurar l'eficiència de les Administracions Públiques, la competitivitat de les empreses i la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen al municipi.

  El projecte Xarxa Oberta de Catalunya impulsa el desplegament d'una xarxa neutra de fibra òptica i de titularitat pública, que permetrà a les operadores de telecomunicacions generar una oferta competitiva de serveis de banda ampla en els municipis, contribuint a la cohesió territorial i eliminant el factor distància com a element diferenciador.

  Actualment al nucli de la Nou de Berguedà hi ha els equipaments municipals següents: L'Ajuntament, el local social, el local-magatzem polivalent al costat del cementiri i les antigues escoles al nucli de Malanyeu.

  Aquesta actuació ha estat subvencionada per la Generalitat de Catalunya, dins de la seva línia de subvencions per a la dinamintzació territorial.

   

Darrera actualització: 27.07.2017 | 12:07

Opcions

Darrera actualització: 27.07.2017 | 12:07